Få mere præcise emner hurtigere og uden spild

Hold omkostningerne nede og styrk samtidig processikkerheden. Det er bare to af de umiddelbare gevinster, som stadig flere af vores kunder høster ved at arbejde med støbesimuleringer.

Vi har udført simuleringer af fx varmeudbredelse, styrke og flow i emner og værktøjer. Dine fordele er store, for simuleringerne sparer både tid og ressourcer – og giver samtidig emner af en højere kvalitet. Simuleringerne viser alle typer af fejl i emnerne, og vi kan fange både kritisk slidtage på værktøjerne og uheldige konstruktioner tidligt i processen. Så får du både kvalitetsemner og en længere levetid på de dyre støbeværktøjer. Der er med andre ord meget at vinde og intet at tabe ved at benytte støbesimuleringer – og når dertil kommer, at alle store virksomheder i dag stiller krav om simuleringer i forbindelse med støbeprocesser, så ser vi det som helt naturligt også at tilbyde at gennemføre støbesimuleringer for vores kunder.

Vi kan endvidere tilbyde dig simulering af emnets termiske spændinger og tilhørende kastninger. Det betyder, at vi kan få en idé om, hvordan dit emne vil kaste sig, fra det kommer ud af støbeformen, til det er nedkølet. Det giver os helt nye muligheder – og en endnu hurtigere indkøring af dine nye emner.

Læs mere om hvordan Linimatic kan optimere dit zinkemnes design og konstruktion.

Kommentare sind deaktiviert

WE SUPPORT GREAT DESIGN

 

Design

Vi ser det, som vores opgave at skabe Great Design sammen med dig. Derfor vil vi optimere designet i forhold til fx kvalitet, finish, holdbarhed, funktion og pris. Zinks fordele kan give dig mere værdi. Det skal vi udnytte.
 

Produktion

Vi er altid parat til at håndtere dine ønsker. Med et fleksibelt, moderne produktionsapparat har vi optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter, størrelser og antal. Desuden har vi tre holdsskift klar til dine emner.
 

Efterbearbejdning

En af zinks store fordele er, at vi kan efterbearbejde det med fx slibning, skæring, stansning og fræsning. Derudover kan vi overfladebehandle med fx kromatering, lakering, forkromning og gravering, så du får en flot finish.
 

Samling

Vi kan spare dig administration, tid og penge ved at samle produktionen fra andre leverandører for dig. Fx kan vi levere en samlet del af et større produkt inkl. pakning, kundespecifik emballage, mærkning, kvalitetskontrol etc.
 

REFERENCER

  • HOWE
  • Bang & Olufsen
  • onecollection
  • Climawin