Vi tænker zink og skaber vækst

Hos Linimatic A/S skaber vi vækst og værdi med zink – både her og i udlandet. Siden 1967 har vi specialiseret os i trykstøbt zink, fordi vi ved, at dette metal har mange fordele, når der skal bruges særlige emner. Det er kort sagt en god forretningsstrategi at tænke zink fra start.

Vi har ekspertisen, så vil du bruge zink, du kan bruge os fra sparring om din idé til produktion af det færdige emne og uanset om du skal have korte eller lange serier, og hvilken type overfladebehandling. Faktisk kan du også bruge os efter produktionen, hvor vi tilbyder at samle dine elementer fra forskellige leverandører og pakke dem.

We support Great Design – How may we support yours?

Vores opgave er egentlig altid enkel: Vi skal gøre dit produkt bedre. Både når det gælder kvalitet, finish, holdbarhed, funktion, konkurrencedygtighed og pris. Vi vil lave great design, og derfor afklarer vi altid forventninger og ønsker så tidligt som muligt, for ofte kan vi udrette mere med zink, end man lige tror. En af spidskompetencerne er vores unikke kvalitet i overfladebehandlede emner, hvor kan vi levere den aftalte kvalitet hver gang.

Vil du vide, hvilke udfordringer vi tidligere har løst med zink, så kontakt os for flere detaljer.

Vi vil altid optimere

Vi investerer i god kvalitet. Vores fabrik er opført i 2001, og den rummer et fleksibelt, moderne produktionsapparat, der er optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter. Vi producerer typisk zinkemnerne i årlige serier på mellem 500 og 500.000 stk. Skal du have udviklet støbeforme, gør vi det på basis af computeranalyse.

Vi er meget bevidste om, at vi hele tiden kan blive bedre. Derfor tilknytter vi fx eksperter udefra med ny spændende viden, vi kører lean-produktion, og arbejder hele tiden aktivt på at gøre tingene bedre og mere effektive til gavn for dig som kunde - og dermed også for os selv.

Zink og miljøet

Selv om zink har et lavt smeltepunkt i forhold til andre metaller, er vi en større energiforbrugende produktionsvirksomhed. Derfor har vi et naturligt fokus på løbende reduktioner af vores miljøpåvirkninger, i energibesparelser og i øget genanvendelse af råmaterialer.

Vil du vide mere? Så kontakt os her.
Se vores profilfilm her.

LINITRACK

Linitrack

WE SUPPORT GREAT DESIGN

Design

Vi ser det, som vores opgave at skabe Great Design sammen med dig. Derfor vil vi optimere designet i forhold til fx kvalitet, finish, holdbarhed, funktion og pris. Zinks fordele kan give dig mere værdi. Det skal vi udnytte.

Produktion

Vi er altid parat til at håndtere dine ønsker. Med et fleksibelt, moderne produktionsapparat har vi optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter, størrelser og antal. Desuden har vi tre holdsskift klar til dine emner.

Efterbearbejdning

En af zinks store fordele er, at vi kan efterbearbejde det med fx slibning, skæring, stansning og fræsning. Derudover kan vi overfladebehandle med fx kromatering, lakering, forkromning og gravering, så du får en flot finish.

Samling

Vi kan spare dig administration, tid og penge ved at samle produktionen fra andre leverandører for dig. Fx kan vi levere en samlet del af et større produkt inkl. pakning, kundespecifik emballage, mærkning, kvalitetskontrol etc.

YDELSER

REFERENCER

  • HOWE
  • Bang & Olufsen
  • onecollection
  • Climawin