Forecast – Aftaler

Med en kanbanaftale er du både sikret 1-2 ugers leveringstid, lavere emnepris og ingen flaskehalsproblemer. Hvorfor? Fordi aftalen giver os begge mere værdi, når vi kan planlægge leveringen af dine zinkemner ud fra de forecasts, du kommer med. Og vi kan reducere emneprisen, fordi vi baserer den på støbning af større serier.

Du skal bare stille garanti for at aftage et minimumsantal af zink emner inden for en bestemt tidsperiode fx 6 måneder, samt levere forecasts/prognoser over det fremtidige forbrug med aftalte mellemrum, så kan vi indarbejde det i vores produktionsplanlægning. Hvis du ønsker det, kan vores kanban-aftale også sikre dig daglige leverancer.

Lad os tale sammen om, hvordan Linimatic kan styrke dine løsninger og dermed optimere dine muligheder.

Jan V. Jørgensen
Adm. Direktør
Direkte: +45 23433667
E-mail: jaj@linimatic.dk
We support great design – How may we support yours?

Følg Linimatic på LinkedIn, hvor du får den nyeste faglige viden og inspiration, når vi deler vores erfaring og tekniske viden inden for zinkproduktion.
Mail
LinkedIn
RSS

WE SUPPORT GREAT DESIGN

Design

Vi ser det, som vores opgave at skabe Great Design sammen med dig. Derfor vil vi optimere designet i forhold til fx kvalitet, finish, holdbarhed, funktion og pris. Zinks fordele kan give dig mere værdi. Det skal vi udnytte.

Produktion

Vi er altid parat til at håndtere dine ønsker. Med et fleksibelt, moderne produktionsapparat har vi optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter, størrelser og antal. Desuden har vi tre holdsskift klar til dine emner.

Efterbearbejdning

En af zinks store fordele er, at vi kan efterbearbejde det med fx slibning, skæring, stansning og fræsning. Derudover kan vi overfladebehandle med fx kromatering, lakering, forkromning og gravering, så du får en flot finish.

Samling

Vi kan spare dig administration, tid og penge ved at samle produktionen fra andre leverandører for dig. Fx kan vi levere en samlet del af et større produkt inkl. pakning, kundespecifik emballage, mærkning, kvalitetskontrol etc.

REFERENCER

  • HOWE
  • Bang & Olufsen
  • onecollection
  • Climawin