Overfladebehandling

Zink giver flot finish og længere holdbarhed

Zink er det oplagte materiale, når du har særlige krav til et trykstøbt emnes overflade. Vores behandlingsmetoder sikrer udover flot finish efter præcise tekniske specifikationer også en større holdbarhed mod bl.a. slid og korrosion.

Ud over vores egen mangeårige erfaring med levering af trykstøbte Zinkemner med forskellige overflader, har vi et tæt samarbejde med førende overfladebehandlere i Danmark og Tyskland, hvilket sikrer den bedst mulige rådgivning til vore kunder.

I øjeblikket leverer vi støbte Zinkemner med følgende overflader::

  • Elektrokemisk kromatering (Også RoHS kompatible overfladebehandlinger)
  • Kromatering før lakering (forbehandling)
  • Blank- og matforkromning
  • Våd- og pulverlakering
  • Gravering, lasergravering og serigrafi

Vil du vide mere om, hvilke overfladebehandlinger du kan få, så kontakt os.

 

Lad os tale sammen om, hvordan Linimatic kan styrke dine løsninger og dermed optimere dine muligheder.

Jan V. Jørgensen
Adm. Direktør
Direkte: +45 23433667
E-mail: jaj@linimatic.dk
We support great design – How may we support yours?

Følg Linimatic på LinkedIn, hvor du får den nyeste faglige viden og inspiration, når vi deler vores erfaring og tekniske viden inden for zinkproduktion.
Mail
LinkedIn
RSS

WE SUPPORT GREAT DESIGN

Design

Vi ser det, som vores opgave at skabe Great Design sammen med dig. Derfor vil vi optimere designet i forhold til fx kvalitet, finish, holdbarhed, funktion og pris. Zinks fordele kan give dig mere værdi. Det skal vi udnytte.

Produktion

Vi er altid parat til at håndtere dine ønsker. Med et fleksibelt, moderne produktionsapparat har vi optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter, størrelser og antal. Desuden har vi tre holdsskift klar til dine emner.

Efterbearbejdning

En af zinks store fordele er, at vi kan efterbearbejde det med fx slibning, skæring, stansning og fræsning. Derudover kan vi overfladebehandle med fx kromatering, lakering, forkromning og gravering, så du får en flot finish.

Samling

Vi kan spare dig administration, tid og penge ved at samle produktionen fra andre leverandører for dig. Fx kan vi levere en samlet del af et større produkt inkl. pakning, kundespecifik emballage, mærkning, kvalitetskontrol etc.

REFERENCER

  • HOWE
  • Bang & Olufsen
  • onecollection
  • Climawin