Prototype og forserie

Prototyper

Fremstiller du prototyper ved trykstøbning, får du en række fordele i forhold til andre fremstillingsmetoder:

  • Kvalitet som ved produktionsemner, dvs. der kan laves prøvemontage, mekaniske test. etc.
  • Små tolerancer
  • Hurtige værktøjsændringer
  • Værktøj kan bruges til forserier op til 15.000 skud
  • Leveringstid på støbeforme typisk 3-4 uger, afhængig af hvor svært emnet er at støbe

Forserier

Du kan få fremstillet forserier og 0-serier i zinkprøveværktøjer eller zinkmoderforme med indlæg, så vi holder din opstartsinvestering nede uden at gå på kompromis med tolerancer og kvaliteten af zinkemnerne. Forserier kan være fra 50 til 10.000 emner, og zinkstøbeværktøjerne kan også bruges i starten af den egentlige produktion, og derved forkorte leveringstiden og samtidig afskrives investeringen om en større produktion. Skal der justeres, kan du hurtigt foretage konstruktionsændringer på zinkstøbeværktøjer til forserier.

Rapid Prototyping

Skal det gå meget hurtigt, samarbejder Linimatic med Temponik A/S  om levering af enkelte prototyper eller meget små støbeserier. Derfor kan vi tilbyde tempocast, tempotool og tempoform, som hver især har sine fordele afhængig af produktets design og seriestørrelse.

Kontakt os, og lad os se nærmere på dine behov.

Lad os tale sammen om, hvordan Linimatic kan styrke dine løsninger og dermed optimere dine muligheder.

Jan V. Jørgensen
Adm. Direktør
Direkte: +45 23433667
E-mail: jaj@linimatic.dk
We support great design – How may we support yours?

Følg Linimatic på LinkedIn, hvor du får den nyeste faglige viden og inspiration, når vi deler vores erfaring og tekniske viden inden for zinkproduktion.
Mail
LinkedIn
RSS

WE SUPPORT GREAT DESIGN

Design

Vi ser det, som vores opgave at skabe Great Design sammen med dig. Derfor vil vi optimere designet i forhold til fx kvalitet, finish, holdbarhed, funktion og pris. Zinks fordele kan give dig mere værdi. Det skal vi udnytte.

Produktion

Vi er altid parat til at håndtere dine ønsker. Med et fleksibelt, moderne produktionsapparat har vi optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter, størrelser og antal. Desuden har vi tre holdsskift klar til dine emner.

Efterbearbejdning

En af zinks store fordele er, at vi kan efterbearbejde det med fx slibning, skæring, stansning og fræsning. Derudover kan vi overfladebehandle med fx kromatering, lakering, forkromning og gravering, så du får en flot finish.

Samling

Vi kan spare dig administration, tid og penge ved at samle produktionen fra andre leverandører for dig. Fx kan vi levere en samlet del af et større produkt inkl. pakning, kundespecifik emballage, mærkning, kvalitetskontrol etc.

REFERENCER

  • HOWE
  • Bang & Olufsen
  • onecollection
  • Climawin