Rammeaftale giver smidig proces

VELUX-afdelingen Gåsdal, der ligger i Skjern, har en rammeaftale med Linimatic. Aftalen gør det lettere at samarbejde. Her er der nemlig taget højde for en lang række mulige problemer, og det er defineret i detaljer, hvordan samarbejdet skal køre. Aftalen bliver fornyet en gang om året.

Høj kvalitet, hurtigt – og til aftalt pris

“Der er selvfølgelig en prisaftale med indbygget beskyttelse af begge parter, fx i forhold til udsving i råvarepriser og valuta. Men måske mere vigtigt, så giver aftalen også mulighed for optimal planlægning og tilpasning fra Linimatics side, sådan at de kan levere hurtigt, i en høj kvalitet og til den aftalte pris”, fortæller Lars Daugaard Pedersen, der er ledende indkøber hos VELUX.

Besparelse med robot

“Vi er naturligvis altid på jagt efter besparelser og snakkede med Linimatic om, hvad vi kunne gøre for at skære lidt af prisen. Var der nogle tiltag, vi kunne sætte i værk eller noget, vi kunne ændre på maskinen – eller på emnet? Linimatic foreslog så, at vi kunne sætte en robot ind i produktionslinjen. Robotten skulle vi ikke betale for, blot krævede det en mindre investering i en speciel gribeklo, særligt tilpasset vores emner. Med robotten sparer vi nu timelønnen til den mand, der ellers skulle stå og flytte vores emner, og det giver jo en fornuftig besparelse”, forklarer Lars Daugaard Pedersen.

Løfter vidensniveauet

Det smidige samarbejde giver optimale vilkår for innovation i processen: “Tingene kører bare – og det er en klar fordel, at vi ikke hele tiden skal forhandle. Vi har en rigtig god sparring med Linimatics teknikere. Der er altid plads til, at én kan komme med en god idé. På den måde kan vi udvikle ny teknologi – og det løfter begge virksomheders vidensniveau. Og giver i sidste ende bedre produkter. Ja, og billigere fremstilling”, slutter Lars Daugaard Pedersen.

Klik her for at læse mere om Linimatics samarbejdsaftaler.

Virksomheden VELUX A/S er verdenskendt for sine ovenlysvinduer. Ja, visse steder er ovenlysvinduer ligefrem blevet synonymt med VELUX-brandet. Navnet VELUX er dannet af ordene Ventilation og Lux – og er et udtryk for det basale, vinduerne gør: skaffer lys og frisk luft til boligen.

VELUX sætter miljøbevidsthed og energivenlighed meget højt, og derfor optimerer de teknikken hele tiden. Det gælder både ramme/glas-forholdet, isoleringsevnen og materialerne. Foruden selvfølgelig funktionaliteten og mekanikken.

Fordele med trykstøbt zink

VELUX har valgt at producere vinduernes motorhuse som top- og bundrammer, fremstillet i trykstøbt zink. Dette giver flere fordele, også for forbrugeren. Elektronikken ligger for eksempel godt isoleret inde i zink-huset. Så ledes der ikke strøm de forkerte steder hen – heller ikke, hvis noget skulle gå i stykker.

Klik her for at læse mere om VELUX ovenlysvinduer.

Lad os tale sammen om, hvordan Linimatic kan styrke dine løsninger og dermed optimere dine muligheder.

Jan V. Jørgensen
Adm. Direktør
Direkte: +45 23433667
E-mail: jaj@linimatic.dk
We support great design – How may we support yours?

Følg Linimatic på LinkedIn, hvor du får den nyeste faglige viden og inspiration, når vi deler vores erfaring og tekniske viden inden for zinkproduktion.
Mail
LinkedIn
RSS

WE SUPPORT GREAT DESIGN

 

Design

Vi ser det, som vores opgave at skabe Great Design sammen med dig. Derfor vil vi optimere designet i forhold til fx kvalitet, finish, holdbarhed, funktion og pris. Zinks fordele kan give dig mere værdi. Det skal vi udnytte.
 

Produktion

Vi er altid parat til at håndtere dine ønsker. Med et fleksibelt, moderne produktionsapparat har vi optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter, størrelser og antal. Desuden har vi tre holdsskift klar til dine emner.
 

Efterbearbejdning

En af zinks store fordele er, at vi kan efterbearbejde det med fx slibning, skæring, stansning og fræsning. Derudover kan vi overfladebehandle med fx kromatering, lakering, forkromning og gravering, så du får en flot finish.
 

Samling

Vi kan spare dig administration, tid og penge ved at samle produktionen fra andre leverandører for dig. Fx kan vi levere en samlet del af et større produkt inkl. pakning, kundespecifik emballage, mærkning, kvalitetskontrol etc.
 

REFERENCER

  • HOWE
  • Bang & Olufsen
  • onecollection
  • Climawin