Sådan kan du bruge os som fleksibel partner

Henrik Olssom, VP Supply Chain, HOWE er ikke i tvivl om fordelene: "Det betyder, at vi tidligere i forløbet kan finde ud af, hvor eventuelle fejl måtte ligge. Leveringsevnen øges, fordi vi bedre kan få tingene ud til tiden. Og så er brugen af samarbejdspartnere et vigtigt skridt mod større vækst for HOWE. Vi ønsker at vokse, men i de samme lokaler, og her er outsourcing en af nøglerne til at nå dette mål. Det vi er gode til, skal andre lave – det vi er fantastiske til, skal vi selv lave."

Lad os tale sammen om, hvordan Linimatic kan styrke dine løsninger og dermed optimere dine muligheder.

Jan V. Jørgensen
Adm. Direktør
Direkte: +45 23433667
E-mail: jaj@linimatic.dk
We support great design – How may we support yours?

Følg Linimatic på LinkedIn, hvor du får den nyeste faglige viden og inspiration, når vi deler vores erfaring og tekniske viden inden for zinkproduktion.
Mail
LinkedIn
RSS

REFERENCER

  • HOWE
  • Bang & Olufsen
  • onecollection
  • Climawin

WE SUPPORT GREAT DESIGN

Design

Vi ser det, som vores opgave at skabe Great Design sammen med dig. Derfor vil vi optimere designet i forhold til fx kvalitet, finish, holdbarhed, funktion og pris. Zinks fordele kan give dig mere værdi. Det skal vi udnytte.

Produktion

Vi er altid parat til at håndtere dine ønsker. Med et fleksibelt, moderne produktionsapparat har vi optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter, størrelser og antal. Desuden har vi tre holdsskift klar til dine emner.

Efterbearbejdning

En af zinks store fordele er, at vi kan efterbearbejde det med fx slibning, skæring, stansning og fræsning. Derudover kan vi overfladebehandle med fx kromatering, lakering, forkromning og gravering, så du får en flot finish.

Samling

Vi kan spare dig administration, tid og penge ved at samle produktionen fra andre leverandører for dig. Fx kan vi levere en samlet del af et større produkt inkl. pakning, kundespecifik emballage, mærkning, kvalitetskontrol etc.

YDELSER