Sådan kan vi løse din udfordring

Linimatic har været leverandør og aktiv medspiller i Fritz Hansens første serieproduktion af en hidtil ukendt stol fra den verdensberømte danske designer, Poul Kjærholm: PK8, der kommer på markedet i september 2007, klar til salg hos ca. 400 forhandlere over det meste af Europa, i Nordamerika, Australien, Japan m.v.

Den nye PK8 er en spisebordsstol med tre ben, som er fastgjort til sædet med sædemøtrikker fremstillet i trykstøbt zink. Sædemøtrikkerne har fået en særlig overfladebehandling og er øverst på knapperne forsynet med Fritz Hansens navnetræk.

Projektleder Brian Nielsen, Fritz Hansen: Den nye stol er beslægtet med PK9, også kaldet "Tulipanstolen" der blev designet i 1960 og har været en del af vores kollektion i årtier.

PK8 fandtes udelukkende i et antal prototyper i Hanne Kjærholms hjem, men nu er vi klar til at lancere den. Og det vil blive en Poul Kjærholm stol, som med en butikspris på omkring 5.990 kr vil henvende sig til et større publikum, end vi normalt ser.

De 3 knapper er en afgørende del af stolens finish, og derfor har et haft stor betydning for vores valg, at Linimatic leverer til andre særdeles kvalitetsbevidste kunder som f.eks. Bang & Olufsen. Og at de fokuserer 100% på materialet zink med de dybe kompetencer, det giver.

Samarbejdet har da også vist, at de til fulde kan leve op til vores krav, og det er lykkedes at finde frem til en virkelig god løsning.

Lad os tale sammen om, hvordan Linimatic kan styrke dine løsninger og dermed optimere dine muligheder.

Jan V. Jørgensen
Adm. Direktør
Direkte: +45 23433667
E-mail: jaj@linimatic.dk
We support great design – How may we support yours?

Følg Linimatic på LinkedIn, hvor du får den nyeste faglige viden og inspiration, når vi deler vores erfaring og tekniske viden inden for zinkproduktion.
Mail
LinkedIn
RSS

REFERENCER

  • HOWE
  • Bang & Olufsen
  • onecollection
  • Climawin

WE SUPPORT GREAT DESIGN

Design

Vi ser det, som vores opgave at skabe Great Design sammen med dig. Derfor vil vi optimere designet i forhold til fx kvalitet, finish, holdbarhed, funktion og pris. Zinks fordele kan give dig mere værdi. Det skal vi udnytte.

Produktion

Vi er altid parat til at håndtere dine ønsker. Med et fleksibelt, moderne produktionsapparat har vi optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter, størrelser og antal. Desuden har vi tre holdsskift klar til dine emner.

Efterbearbejdning

En af zinks store fordele er, at vi kan efterbearbejde det med fx slibning, skæring, stansning og fræsning. Derudover kan vi overfladebehandle med fx kromatering, lakering, forkromning og gravering, så du får en flot finish.

Samling

Vi kan spare dig administration, tid og penge ved at samle produktionen fra andre leverandører for dig. Fx kan vi levere en samlet del af et større produkt inkl. pakning, kundespecifik emballage, mærkning, kvalitetskontrol etc.

YDELSER