Sådan kan vi udvikle dit produkt

Godt 21 år efter sin lancering skulle Montanas internationalt anerkendte modulreoler til at stå på egne ben. Da benene skulle skabes, var Linimatic aktivt med i udviklingsprocessen for at skabe de stærke ben med det minimalistiske look, der passer til systemet. I dag håndterer Linimatic hele processen, fra støbning  til pakning af det færdige emne.

"Vi søgte efter en virksomhed, der kunne være interessant som leverandør og samarbejdspartner, og jeg blev anbefalet at kontakte Linimatic. De havde ry for at være rigtig gode til produktudvikling og det kreative arbejde med ideer fra start til slut." "Vi har oplevet stort engagement og åbenhed. Projektgruppen har vist, at Linimatic er fleksible og i stand til at rykke på nogle ting i sin organisation for at give os den bedst mulige løsning."

Lad os tale sammen om, hvordan Linimatic kan styrke dine løsninger og dermed optimere dine muligheder.

Jan V. Jørgensen
Adm. Direktør
Direkte: +45 23433667
E-mail: jaj@linimatic.dk
We support great design – How may we support yours?

Følg Linimatic på LinkedIn, hvor du får den nyeste faglige viden og inspiration, når vi deler vores erfaring og tekniske viden inden for zinkproduktion.
Mail
LinkedIn
RSS

REFERENCER

  • HOWE
  • Bang & Olufsen
  • onecollection
  • Climawin

WE SUPPORT GREAT DESIGN

Design

Vi ser det, som vores opgave at skabe Great Design sammen med dig. Derfor vil vi optimere designet i forhold til fx kvalitet, finish, holdbarhed, funktion og pris. Zinks fordele kan give dig mere værdi. Det skal vi udnytte.

Produktion

Vi er altid parat til at håndtere dine ønsker. Med et fleksibelt, moderne produktionsapparat har vi optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter, størrelser og antal. Desuden har vi tre holdsskift klar til dine emner.

Efterbearbejdning

En af zinks store fordele er, at vi kan efterbearbejde det med fx slibning, skæring, stansning og fræsning. Derudover kan vi overfladebehandle med fx kromatering, lakering, forkromning og gravering, så du får en flot finish.

Samling

Vi kan spare dig administration, tid og penge ved at samle produktionen fra andre leverandører for dig. Fx kan vi levere en samlet del af et større produkt inkl. pakning, kundespecifik emballage, mærkning, kvalitetskontrol etc.

YDELSER