Støbeforme og opbevaring

Trykstøbt zink har en lang række fordele, når det drejer sig om trykstøbning af komplicerede tekniske emner. Har du den rigtige støbeform, kan du producere en kontinuerlig emnekvalitet i serier helt op til 500.000 stk., og værktøjet kan oftest garanteres at kunne skyde 500.000 - 1 mil. skud, før der kræves udskiftning af større dele i formed.

Vi står for konstruktion af formen ud fra jeres konstruktionsdokumentation og bidrager samtidig med optimering af jeres produkt, eksempelvis i forhold til nødvendigt materiale forbrug. Vi bidrager bedst til at optimere omkostningerne til formen ved at dialogen startes så tidligt som muligt, dvs i jeres konstruktionsfase.

Vi opbevarer dine støbeværktøjer i et brandsikkert lagerområde, og holder dem ved lige efter den indgåede aftale.

Vil du vide mere? Så kontakt os.

Lad os tale sammen om, hvordan Linimatic kan styrke dine løsninger og dermed optimere dine muligheder.

Jan V. Jørgensen
Adm. Direktør
Direkte: +45 23433667
E-mail: jaj@linimatic.dk
We support great design – How may we support yours?

Følg Linimatic på LinkedIn, hvor du får den nyeste faglige viden og inspiration, når vi deler vores erfaring og tekniske viden inden for zinkproduktion.
Mail
LinkedIn
RSS

WE SUPPORT GREAT DESIGN

Design

Vi ser det, som vores opgave at skabe Great Design sammen med dig. Derfor vil vi optimere designet i forhold til fx kvalitet, finish, holdbarhed, funktion og pris. Zinks fordele kan give dig mere værdi. Det skal vi udnytte.

Produktion

Vi er altid parat til at håndtere dine ønsker. Med et fleksibelt, moderne produktionsapparat har vi optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter, størrelser og antal. Desuden har vi tre holdsskift klar til dine emner.

Efterbearbejdning

En af zinks store fordele er, at vi kan efterbearbejde det med fx slibning, skæring, stansning og fræsning. Derudover kan vi overfladebehandle med fx kromatering, lakering, forkromning og gravering, så du får en flot finish.

Samling

Vi kan spare dig administration, tid og penge ved at samle produktionen fra andre leverandører for dig. Fx kan vi levere en samlet del af et større produkt inkl. pakning, kundespecifik emballage, mærkning, kvalitetskontrol etc.

REFERENCER

  • HOWE
  • Bang & Olufsen
  • onecollection
  • Climawin