Støberiet

Støberi:

Vores maskinpark, og produktion i øvrigt, er specialiseret til fremstilling af Zinkemner. Vi kan støbe emner med en vægt fra 1 gram op til 4 kg.

Det er vigtigt for os og vore kunder, at vi kan levere produkter i den ønskede kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Derfor benytter vi os af fuldautomatiske støbemaskiner og vore støbeceller er udstyret med robotter og øvrigt automatiseringsudstyr, der sikrer en stabil og ensartet støbeproces, og samtidigt reducerer produktionsomkostningerne. Det er et mål for os at have så få hænder som muligt på emnet under produktionsprocessen.

Vores høje automatiseringsgrad samt vores mange års erfaring gør os til en kompetent og konkurrencedygtig samarbejdspartner for vore kunder.

 

 

Vil du vide mere om støberiet, eller selv se det, så kontakt os.

Lad os tale sammen om, hvordan Linimatic kan styrke dine løsninger og dermed optimere dine muligheder.

Jan V. Jørgensen
Adm. Direktør
Direkte: +45 23433667
E-mail: jaj@linimatic.dk
We support great design – How may we support yours?

Følg Linimatic på LinkedIn, hvor du får den nyeste faglige viden og inspiration, når vi deler vores erfaring og tekniske viden inden for zinkproduktion.
Mail
LinkedIn
RSS

HOW WE WORK?

Design

Vi ser det, som vores opgave at skabe Great Design sammen med dig. Derfor vil vi optimere designet i forhold til fx kvalitet, finish, holdbarhed, funktion og pris. Zinks fordele kan give dig mere værdi. Det skal vi udnytte.

Produktion

Vi er altid parat til at håndtere dine ønsker. Med et fleksibelt, moderne produktionsapparat har vi optimeret til at fremstille zinkemner i mange varianter, størrelser og antal. Desuden har vi tre holdsskift klar til dine emner.

Efterbearbejdning

En af zinks store fordele er, at vi kan efterbearbejde det med fx slibning, skæring, stansning og fræsning. Derudover kan vi overfladebehandle med fx kromatering, lakering, forkromning og gravering, så du får en flot finish.

Samling

Vi kan spare dig administration, tid og penge ved at samle produktionen fra andre leverandører for dig. Fx kan vi levere en samlet del af et større produkt inkl. pakning, kundespecifik emballage, mærkning, kvalitetskontrol etc.

REFERENCER

  • HOWE
  • Bang & Olufsen
  • onecollection
  • Climawin